Un miler de persones participen a la mostra gastronòmica de Sant Cugat Actiu


Temes relacionats

Gairebé 78.000 persones passen per l'edició més participativa de la Mostra Sant Cugat Actiu (28/abr/03)

PSC i ICV reclamen la creació d'un recinte firal estable (27/abr/03)


  • Comparteix:

Un miler de persones han participat a la mostra gastronòmica que, per primer any, s'ha organitzat en el marc de la fira Sant Cugat Actiu. Tot i que l'organització havia previst repartir el doble de racions, tant els restauradors com el públic ha valorat positivament la iniciativa, que ha permès tastar les especialitats de 14 restaurants i 5 pastisseries de la ciutat.

Suprema de bacallà, xai al forn o 'carpaccio' d'estruç. Amb una copa de vi, cava o sidra, aquests són alguns dels plats que s'han pogut degustar a la mostra gastronòmica, al preu de 10 euros. Unes mil persones s'han sumat a la proposta, que ha omplert de gent i bones olors el passeig Gaudí. Des de l'organització s'ha fet una valoració positiva d'aquesta experiència, tot i que s'han de corregir alguns aspectes per augmentar la participació. Ho explica Contxa Martínez.

Contxa Martínez

La Mostra Gastronòmica ha estat molt positiva, tot i que caldrà revisar els aspectes negatius


Tant el públic com els restauradors s'han mostrat satisfets per aquesta primera mostra gastronòmica. Els organitzadors han anunciat que repetiran la iniciativa d'aquí a dos anys, en el proper Sant Cugat Actiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.