El Rotary Club premia ASDI i el dibuixant local Pep Blanes


  • Comparteix:

El dibuixant local Pep Blanes i l'Associació Pro-disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat han estat condecorats pel Rotary Club com a reconeixement a les seves trajectòries. El lliurament d'aquests guardons es fa amb motiu de la celebració de la dotzena Nit Rotària, el proper 10 de maig.

La dotzena Nit Rotària que organitza el Rotary Club ha distingit Pep Blanes, col·laborador de Ràdio Sant Cugat, i l'entitat ASDI per la seva dedicació a la ciutat. En el cas del conegut dibuixant, el club ha decidit atorgar-li el premi Paul Harris Fellow per la promoció que fa del Claustre del Monestir a través dels seus dibuixos. Blanes s'ha mostrat molt afalagat en conèixer la notícia d'aquest reconeixement:

Pep Blanes

És una distinció que et dóna una gran satisfacció


Per la seva banda, ASDI rebrà l'onzè premi Venus de Sant Cugat pel treball realitzat per l'entitat a la ciutat. L'entrega dels guardons es farà el dia 10 de maig, coincidint amb l'assemblea que ASDI farà per ratificar Enriqueta Guarch com a presidenta. Escoltem l'opinió que li mereix a Guarch l'obtenció d'aquest guardó:

Enriqueta Guarch

Aquest és un reconeixement a la trajectòria de l'entitat


La dotzena Nit Rotària se celebrarà a l'hotel Bellaterra, seu del Rotary Club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.