Els treballadors de TVE demanen la dimissió a la directora a Sant Cugat


  • Comparteix:

Treballadors de TVE, en una protesta anterior

Treballadors de TVE, en una protesta anterior

Els treballadors de TVE a Catalunya, amb seu a Sant Cugat, exigeixen la dimissió de la directora, Montserrat Abbad, perquè, segons afirmen, des que va començar la seva gestió, 'tant les condicions laborals i professionals dels treballadors, com la pròpia producció del centre, han disminuït amb quantitat i qualitat'. Segons el Comitè d'Empresa, la direcció és incapaç de resoldre problemes i no és útil ni per als treballadors ni per al servei públic.

El comitè afirma que les seves sospites de malbaratament econòmic l'han portat a sol·licitar al Consell d'Administració una auditoria per aclarir l'administració dels pressupostos i garantir la transparència en l'ús dels diners públics. Els representants dels treballadors culpen Abbad d'afavorir 'despeses milionàries en programes i contractacions que han resultat ser un fracàs', tot i la contenció econòmica de l'empresa. Segons el comitè, Abbad ha contractat 'familiars i amics amb un sou similar al del president del govern espanyol'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.