El Síndic de Greuges reclama ajuda jurídica per millorar la seva tasca


Temes relacionats

Les queixes sobre la Policia Local continuen al capdavant dels expedients tramitats pel Síndic (22/set/09)


  • Comparteix:

Presentació de la memòria del síndic a la Sala de Plens

Presentació de la memòria del síndic a la Sala de Plens

El Síndic de Greuges de Sant Cugat ha reclamat aquest dilluns disposar de suport jurídic per millorar la seva tasca en la presentació de la memòria 2008-2009. Jaume Clavell també ha lamentat el fet que el 20% dels 156 expedients tramitats estiguin relacionats amb queixes per l'actuació de la Policia Local i ha demanat que s'hi posi remei. Tot i això, Clavell s'ha felicitat per la feina feta i ha agraït la col·laboració de tots els representants polítics i treballadors del consistori.

El Síndic de Greuges de la ciutat s'ha felicitat que les queixes presentades en aquesta memòria no tenen res a veure 'encara', ha dit, amb la crisi econòmica.

Jaume Clavell, a més de repassar els expedients de la present memòria, ha recordat que la raó de ser del síndic és estar al costat del més dèbil.

Jaume Clavell

L'única força que té el síndic és la moral que li ha de reconèixer l'administració en la recerca de la bona pràctica administrativa.


Clavell ha donat a conèixer que finalment serà al 25 de febrer quan se celebri a Sant Cugat la propera assemblea del Fòrum de Síndics i Defensors Locals de Catalunya. El síndic de la ciutat ha agraït públicament la tasca de la seva ajudant a l'oficina del Síndic, Esperanza del Pino.

Tots els grups polítics del ple municipal han aplaudit la tasca de Jaume Clavell, li han agraït el seu tarannà i, alhora, han reclamat estudiar totes les possibilitats perquè l'oficina del síndic compti amb més ajuda directa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.