Arbres caiguts, talls de trànsit i acumulacions d'aigua, efectes de la pluja a la ciutat


  • Comparteix:

Dos arbres caiguts al pati de l'escola El Pinar, dificultats en el trànsit i el desbordament de la riera al passeig del Nard són les principals incidències a la ciutat a causa de la pluja fins a aquesta hora. La Policia Local i dues dotacions de Protecció Civil també han trobat una persona gran que s'havia desorientat per les precipitacions.

Les primeres incidències han tingut lloc al carrer de Manel Farrés, a les tres de la tarda, quan ha saltat una tapa del clavegueram. A aquella mateixa hora, un vehicle inundat a la Rambla del Celler ha obstaculitzat la circulació i s'ha desbordat la riera al passeig del Nard, a Mira-sol.


A tres quart de quatre ha estat quan han caigut els arbres del pati del col·legi El Pinar. Ho ha explicat a Cugat.cat la germana Maria Roser.



Germana Maria Roser

No hem vist la caiguda però sí que l'hem escoltat. Per sort eren tres quarts de quatre, quan no hi havia ningú, i per això no ha passat res.






A les quatre, hi ha hagut un accident de trànsit per sortida de calçada d'un vehicle a l'avinguda Europa. A la mateixa hora, hi ha hagut un tall de circulació a l'avinguda de Can Calders per acumulació de aigua i s'ha rebut un avís per un vehicle i uns baixos d'un immoble inundats al carrer Sagués, a la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.