El conseller Tresserras visita Sant Cugat per conèixer el projecte de Cugat tv


  • Comparteix:

Imatge de Cugat tv

Imatge de Cugat tv

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, visita aquest diumenge Sant Cugat per conèixer de primera mà el projecte de Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat. Tresserras estarà acompanyat pel regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, i la directora del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, que explicaran el caràcter innovador de Cugat tv dins del panorama de mitjans de comunicació a Catalunya.

Una setmana abans de l'acte d'inauguració oficial de Cugat tv, que se celebrarà el 2 de novembre, el conseller Joan Manuel Tresserras s'ha interessat pel projecte de la primera televisió on line de Sant Cugat, Cugat tv. Durant la seva visita d'aquest diumenge, Tresserras coneixerà de primera mà el projecte, que situa el grup multimèdia Cugat.cat en l'avantguarda dels mitjans de comunicació de Catalunya pel que fa a innovació i aprofitament de les noves tecnologies.

Escoltem la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

És una gran satisfacció que el conseller s'interessi pel projecte de Cugat tv, que és un punt d'inflexió en el panorama de mitjans locals.


Cugat tv, que s'inaugurarà oficialment el 2 de novembre en un acte presidit per l'alcalde a EsadeCreapolis, va iniciar les seves emissions abans de l'estiu, coincidint amb la Festa Major. La nova televisió té la intenció de ser un gran aparador de les activitats de la ciutat i potenciar la tasca de les entitats, associacions i col·lectius del municipi.

Cugat tv presenta tots els avantatges de la televisió convencional, com la possibilitat de veure una programació continuada i llegir subtítols, i a més incorpora els avantatges de la televisió per Internet, com l'opció de vídeos a la carta. Una de les principals novetats és la possibilitat de crear un canal propi amb els continguts escollits.

Cugat tv té molts canals temàtics dedicats a aspectes d'interès pels santcugatencs com l'actualitat, els esports, la música, les activitats infantils, la memòria històrica i els espectacles teatrals, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.