S'incrementa la participació en les activitats de la Nit Més Jove


  • Comparteix:

La segona edició de la Nit MésJove, que organitza l'Ajuntament, ha doblat les inscripcions respecte a la festa anterior. Un total de 450 joves han participat en les activitats programades en aquesta iniciativa, en què han triomfat les propostes esportives al pavellons i els tallers de dansa de la Casa de Cultura.

Els joves santcugatencs s'han bolcat a l'hora de participar en aquest programa pilot de l'Ajuntament, que s'emmarca dins el Pla Local de Joventut. La Nit Més Jove se celebra l'últim divendres de cada mes i té l'objectiu d'oferir als joves una proposta d'oci alternatiu a les propostes que hi ha a l'actualitat.

Entre les activitats programades, 140 persones s'han decantat pels partits de futbol i bàsquet als pavellons de la Rambla del Celler, mentre que 120 han preferit els tallers de dansa que es feien a la Casa de Cultura. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha dit que la iniciativa funciona perquè s'ha confeccionat a partir de les propostes de la gent jove:

Àngels Ponsa

Ja sabiem que era una proposta que podia tenir un cert èxit perquè sortia del propi jovent


La resta de joves, uns 180, han participat per odre de preferència, en el concert de grups locals a Mira-Sol, el bany a la piscina i els jocs malabars al Teatre de la Unió. El programa La Nit Més Jove continuarà fins el mes de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.