El Collserola clou els actes del seu 25è aniversari defensant el seu model públic, de qualitat i innovador


Temes relacionats

El CEIP Collserola reuneix membres de diferents èpoques de l'escola per celebrar els seus 25 anys (24/abr/09)

El CEIP Collserola celebra els 25 anys del centre (23/abr/09)


  • Comparteix:

Pares, alumnes, personal docent i membres de l'àmbit educatiu de la ciutat han celebrat aquest dissabte els 25 anys de l'escola Collserola. Una jornada d'activitats per aplegar aquells que han estat part de la història del centre ha servit per cloure els actes de celebració d'aquesta escola que va néixer al 1984.

Les celebracions pel 25è aniversari del centre van començar l'abril passat amb el desplegament de dues pancartes a la façana de l'edifici. A aquest acte simbòlic l'han seguit altres propostes com exposicions de treballs d'alumnes i la trobada 'Reptes de l'educació al segle XXI'.

L'escola ha clos les celebracions amb el seu acte més festiu, marcat per la participació d'entitats com els geganters, l'actuació de les corals infantil i adulta del centre i les propostes lúdiques per als més petits.

La directora del centre, Mercè Alejo, ha recordat l'esperit que ha marcat els 25 anys d'història del centre.

Mercè Alejo

Amb aquest esforç hem aconseguit una escola pública, de qualitat, catalana, innovadora i integradora. És una escola que educa en valors.



Aquest tarannà del centre l'ha convertit en un referent educatiu a la ciutat. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat les virtuts de l'escola.

Lluís Recoder

Tenim una escola arrelada a la ciutat i al barri, amb un projecte educatiu i docents i pares molt implicats.




L'acte ha comptat amb la presència de nombrosos representants del món educatiu. El president de l'Associació de Mares i Pares de l'escola Collserola, Ernest Ferran, ha aprofitat la trobada per reclamar més inversió a les escoles.

Ernest Ferran

Demanar a tots els implicats més compromís i més recursos humans i físics perquè els nostres fills són l'únic capital humà que tenim pel futur.



Amb els actes festius d'aquest dissabte, l'escola Collserola ha posat fi al programa de celebracions del seu 25è aniversari.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.