Tresserras situa Cugat tv com a model a seguir


  • Comparteix:

El conseller Tresserras al plató de Cugat tv

El conseller Tresserras al plató de Cugat tv

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, veu en Cugat tv una manera eficient de fer arribar els continguts audiovisuals als ciutadans. L'aposta per la innovació i l'accessibilitat són un camí a seguir, segons ha destacat el conseller. Tresserras ha pogut conèixer aquest diumenge el projecte de televisió on line de Sant Cugat, Cugat tv, en el marc d'una visita a Cugat.cat. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

El conseller, que ha estat acompanyat pel regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, i la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, s'ha interessat pels serveis que ofereix Cugat tv a través d'Internet posant a l'abast de tothom continguts audiovisuals locals. Tresserras ha destacat en una entrevista a Cugat tv que aquest és el camí a seguir.

El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, explica per què la televisió on line de Sant Cugat és un model a seguir.

Joan Manuel Tresserras

És la forma més eficient de relació amb la població per proveïr de continguts audiovisuals. És còmoda.




Tresserras també ha destacat el paper d'Internet com a 'plataforma', assegurant que els continguts per la xarxa són el 'futur' de la comunicació.

Joan Manuel Tresserras

El futur segur que passa per Internet, que serà realment una plataforma.





En un moment d'implantació de la Televisió Digital Terrestre (TDT), Tresserras ha pronosticat la conversió de les diferents tecnologies comunicatives en 'potents equips' que s'implantaran a les llars més enllà de l'ús de l'ordinador.

El president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, visitarà aquest dilluns a dos quarts de set de la tarda la seu de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.