Arrenquen part de l'escorça del Pi d'En Camps


  • Comparteix:

Un dels símbols històrics de la natura de Sant Cugat, el Pi de Can Camps, ha patit agressions per part d'uns desconeguts. Membres del Club Muntanyenc han denunciat que part de l'escorça del pi ha estat arrancada, presumptament pel pas de vehicles 4 x 4, i que el cartell on hi ha el poema dedicat al pi ha estat extret.

Els responsables del pi van descobrir aquests danys durant les seves visites de rutina a l'arbre. Tot apunta a la circulació de vehicles 4 x 4, que sovint pugen als turons de Mataric i al de Can Camps, com la causa d'aquesta agressió. Com a resultat, part de l'escorça de l'arbre ha estat arrancada i el cartell on hi ha el poema del senyor Galobardes ha estat extret del seu emplaçament de soca-rel. Jaume Castellví, membre del club muntanyenc, explica que els danys però, no han estat greus.

Josep Castellví

El pi es conserva bé i no està ferit


Castellví ha qualificat aquest greuge com un acte d'incivisme perpetrat per algú que no respecta la il·lusió de molts santcugatencs per recuperar els símbols històrics de la nostra ciutat. En aquest cas concret, Castellví creu que la solució passa per impedir el pas dels vehicles.

Josep Castellví

No podem consentir que ens ho facin malbé tot


Els responsables del pi ja s'havien posat en contacte anteriorment amb l'Ajuntament per tractar de restringir el trànsit de vehicles en aquestes zones i esperen que després d'aquest succés, el procés s'acceleri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.