Desnonen el llogater d'un pis de Promusa per no pagar les quotes


  • Comparteix:

Maqueta de la promoció de Promusa a Benet Cortada

Maqueta de la promoció de Promusa a Benet Cortada

Promusa ha recuperat un pis de la promoció de Benet Cortada perquè l'adjudicatari no pagava les quotes de lloguer des que va rebre el pis, ara fa un any. L'empresa de promocions municipals adjudicarà de nou el pis a partir de la llista d'espera fixada a l'últim sorteig d'habitatges de lloguer de Promusa.

El desnonament, el primer que s'efectua en un pis de Promusa per impagament de les quotes de lloguer, s'ha ordenat en compliment d'una sentència judicial. Promusa va fer el requeriment perquè l'adjudicatari que ocupava el pis, lliurat l'octubre de l'any passat, encara no havia fet efectiu cap pagament de les quotes de lloguer de l'habitatge i la plaça d'aparcament, ni s'havia fet càrrec de les despeses de manteniment de l'edifici. Ara el pis s'adjudicarà de nou a partir de la llista d'espera fixada a l'últim sorteig d'habitatges de lloguer.

Lluís Hosta és gerent de Promusa. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Hosta

Aquest pis passarà a la primera persona en llista d'espera del darrer sorteig.



Aquesta és la primera vegada en què s'efectua un desnonament d'un pis de Promusa per impagament de les quotes de lloguer. Ho explica Hosta.

Lluís Hosta

Tothom acaba pagant. És el primer cas d'impagament que tenim en la borsa de lloguer.



L'empresa municipal té llogats 377 pisos de protecció oficial i, en aquests moments, només s'ha vist obligada a tramitar dos procediments més de desnonament per aquesta mateixa causa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.