Restablerta la normalitat a La Mimosa després d'una fuita de gas que ha obligat a desallotjar-la temporalment


  • Comparteix:

Un escapament de gas en unes obres del Centre Cívic de Can Llobet, a la Floresta, ha obligat a desallotjar temporalment aquest dilluns l'escola bressol municipal La Mimosa. Tot i l'ensurt, la quarantena d'infants del centre han pogut recuperar l'activitat habitual passats uns minuts. Cinc dotacions de Bombers, tres de la Policia Local, una dels Mossos d'Esquadra i membres de Creu Roja i l'ADF han treballat conjuntament per evitar incidències, i l'Ajuntament ha preparat un dispositiu per traslladar els alumnes a una altra escola bressol, tot i que finalment no ha estat necessari.

La fuita l'ha provocat cap a dos quarts de dotze d'aquest dilluns una excavadora que treballava a les obres a la zona de jocs infantils del Centre Cívic de Can Llobet, a la Floresta. En detectar-se, s'ha tancat immediatament el subministrament de gas i els Bombers i la Policia Local han valorat la situació. Ho explica el Cap de Guàrdia dels Bombers, Jordi Mires, a Cugat.cat.

Jordi Mires

Hem rebut l'avís del trencament de la canonada de gas i hem enviat un vehícle de Rubí i un altre de Cerdanyola.



La coordinadora de La Mimosa, Mercè Riuder, explica quin protocol ha seguit l'escola bressol.

Mercè Riuder

A dos quarts de dotze hem sentit molta pudor de gas i hem evacuat els nens de l'escola.



L'Ajuntament havia mobilitzat un autocar en previsió d'un possible trasllat de la quarantena d'infants de La Mimosa a la llar d'infants El Tricicle, però finalment no ha estat necessari.

La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat que l'Ajuntament ha optat per extremar les precaucions per evitar qualsevol risc.

Esther Salat

Quan salta l'alarma cal actuar ràpidament i després valorar. Sortosament, els nens han pogut tonar a l'escola.


La quarantena d'infants de La Mimosa han estat una estona fora del centre però a l'hora de dinar han pogut tornar a l'edifici, un cop restablerta la normalitat. El Patronat Municipal d'Educació s'està posant en contacte amb les famílies dels alumnes per informar-les de la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.