El Banc de Sang i Teixits organitza una nova marató de donació de sang a la ciutat

Societat

Publicat el 7/nov/09 per Núria Juanico

El Banc de Sang i Teixits ha organitzat una nova marató de donació de sang per aquest dissabte. Els responsables de la campanya han organitzat diverses activitats i sorteigs per fomentar la participació en la marató. Tots els santcugatencs que vulguin donar sang ho podran fer de deu del matí a deu de la nit al vestíbul de l'Ajuntament. Els donants podran gaudir d'un petit refrigeri i rebran regals, entre els quals destaquen vals en un Spa.

El Banc de Sang i Teixits, juntament amb l'Ajuntament i la Creu Roja Sant Cugat-Rubí, han organitzat una campanya de recollida de sang per aquest dissabte. Els donants podran disposar d'un espai lúdic per a la mainada, un refrigeri gratuït i diverses actuacions i activitats. Un marcador electrònic comptarà el número de donants que facin la seva aportació.

El delegat a Sant Cugat del Banc de Sang i Teixits, Enric Martínez, explica quines són les condicions per donar sang. Són declaracions a Cugat.cat.

Enric Martínez

No es pot haver patit una intervenció quirúrgica en els últims 12 mesos, extraccions dentals en 15 dies o estar prenent determinats medicaments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





A més d'aquestes limitacions, tots els participants que vulguin donar sang han de ser majors d'edat.