Sant Cugat, entre les ciutats catalanes amb la taxa de natalitat més alta


  • Comparteix:

A Sant Cugat van néixer 987 infants durant el 2008

A Sant Cugat van néixer 987 infants durant el 2008

Sant Cugat és l'onzena ciutat catalana de més de 45.000 habitants amb la taxa de natalitat més alta. Així es desprén de les últimes dades de l'Institut d'Estadística de Catalunya (IDESCAT), que revelen que el 2008 a Sant Cugat va haver-hi 13 naixements per cada miler d'habitants. Aquesta xifra és un punt superior a la mitjana catalana.

A Sant Cugat van néixer un total de 987 infants durant el 2008, un 3,57% més respecte el 2007. Aquesta xifra posa a la nostra ciutat amb una taxa de natalitat de 13,08 naixements per cada mil habitants, una de les més altes del país, situant-se darrere de municipis com Terrassa, Viladecans i Santa Coloma de Gramanet.

Dos de cada 10 nens santcugatencs són de mares estrangeres, la majoria provinents de l'Amèrica del Sud, concretament de l'Equador i Bolívia.

El perfil més comú de la mare amb fills nascuts a la ciutat durant el 2008 és d'una dona d'entre 31 i 35 anys, casada i amb estudis universitaris. Només una adolescent va ser mare a Sant Cugat l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.