Els professors de l'Arnau Cadell reclamen més recursos durant la celebració del 25è aniversari del centre


  • Comparteix:

Dotar de més recursos els centres d'ensenyament públics i oferir unes infrastructures educatives adequades als joves són algunes de les principals necessitats que han posat de manifest els professors durant la festa de celebració del 25è aniversari de l'IES Arnau Cadell. L'acte, carregat d'emotivitat, ha servit per fer un reconeixement a tot el personal docent d'aquest centre, el més antic de la nostra ciutat.

Una exposició històrica dels 25 anys de vida del centre, un recull de fotografies dels alumnes de totes les promocions i un llibre de signatures són només alguns dels ingredients que han amenitzat la festa de clausura dels 25 anys d'IES Arnau Cadell. L'acte, carregat d'història i d'emotivitat, no ha estat exempt però de les reivindicacions dels professors, que demanen més recursos per a l'educació. Escoltem Enriqueta Díaz, professora del centre.

Enriqueta Díaz

Necessitem les infrastructures adequades i amb bon estat de conservació


Des de l'Ajuntament, l'alcalde de Sant Cugat ha recollit aquestes demandes i ha recordat que l'administració local ja fa un esforç més enllà de les seves competències per intentar millorar dia a dia, els centres d'ensenyament de la ciutat. Recoder destava també la importància d'aquest centre.

Lluís Recoder

El vostre institut mira cap el futur però també està molt arrelat en el passat


L'acte de celebració del 25è aniversari de l'IES Arnau Cadell va comptar amb la presència de diversos membres del consistori, el president de l'EMD o el delegat territorial d'ensenyament entre d'altres. També nombrosos alumnes, ex alumnes, professors i antics professors van participar d'aquesta jornada, on entre d'altres coses va plantar-se un arbre commemoratiu com a record d'aquesta data.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.