Sant Cugat manté el 71% del servei d'autobusos a les hores punta tot i la vaga


  • Comparteix:

Els treballadors dels autobusos de la demarcació de Barcelona fan vaga avui per protestar contra el conveni col·lectiu de viatgers per carretera. Les set línies de transport urbà de Sant Cugat, operades per Sarbus, apliquen els serveis mínims decretats per la Generalitat i mantenen un 71% del servei a les hores punta, segons l'Ajuntament. A Valldoreix, on opera Saiz-Tour, també s'apliquen els serveis mínims i l'EMD ha activat un servei per informar els usuaris. La protesta es repetirà demà divendres.

Els serveis mínims obliguen a mantenir el 50% del servei durant les hores punta, entre dos quarts de set i dos quarts de deu del matí, i entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre. A Sant Cugat, malgrat la reducció de combois, es manté un 71% del servei en les hores establertes.

La vaga, que afecta 8.000 treballados i 40 empreses, pretén defensar les millores laborals i socials per al personal afectat pel conveni de transport de viatgers per carretera de la demarcació de Barcelona.

El transport escolar i el de persones amb mobilitat reduïda no es veurà afectat per l'aturada.

L'EMD de Valldoreix ha informat que un tècnic de l'entitat i una persona de l'empresa concessionària, Saiz-Tour, estaran a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del territori per informar dels serveis mínims. A més, l'entitat instal·larà cartells a les parades dels autobusos de Valldoreix i ha avisat els Mossos d'Esquadra per controlar possibles piquets informatius al territori.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aparte de que esta noticia no ha tenido la difusión necesaria, hay paradas de autobús que no informan de la huelga. Hemos estado media hora esperando, hemos perdido el tren y llegado tarde al trabajo. Felicidades a los sindicatos y al ayuntamiento.

Jorge. Enviat el 29/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.