Avui s'inaugura Cugat tv, la televisió del futur


Temes relacionats

L'alcalde considera Cugat.cat com un referent pels mitjans de comunicació locals (30/oct/09)

Cugat tv, un dels primers mitjans digitals que subtitula els seus continguts (28/oct/09)

Ramon Font, president del CAC: 'Cugat.cat és un dels models a seguir per la seva innovació' (27/oct/09)

Tresserras situa Cugat tv com a model a seguir (26/oct/09)

Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat, ja és una realitat (30/jun/09)


  • Comparteix:

Tot a punt per a la inauguració oficial de Cugat tv, la televisió on line de Sant Cugat. El nou mitjà de comunicació del grup multimèdia Cugat.cat es presentarà en societat aquesta tarda, en un acte a EsadeCreapolis que estarà presidit per l'alcalde, Lluís Recoder, i comptarà amb la presència del president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font. Cugat tv, que va iniciar les emissions per Festa Major, inclou 11 canals temàtics i vol ser un gran aparador de totes les activitats de la ciutat i un líder en innovació dins del panorama de mitjans de comunicació a Catalunya.

Cugat tv té 11 canals temàtics que ofereixen un total de 32 programes amb continguts per a tots els gustos, des de reportatges d'actualitat fins a concerts de grups santcugatencs, passant per programes infantils, retransmissions d'esdeveniments esportius, entrevistes a personatges del món de la cultura i reportatges de memòria històrica, entre d'altres. La televisió on line de Sant Cugat afavoreix la interactivitat dels espectadors i permet als usuaris veure vídeos a la carta i crear-se un canal propi amb els seus programes preferits. A més, amb l'objectiu de facilitar l'accessibilitat universal i sense exclusions, Cugat tv inclou subtítols, una mostra del seu caràcter innovador i la seva vocació de servei públic.

Mònica Lablanca és la directora de Cugat.cat.

Mònica Lablanca

Som un dels primers mitjans digitals que ofereix un contingut subtitolat per fer accessible a tothom la nostra programació.


El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i el president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, s'han interessat pel projecte de Cugat tv. Tant Tresserras com Font han afirmat que Cugat tv és un model a seguir en l'àmbit comunicatiu català, ja que ofereix una alternativa innovadora a la TDT local i aprofita les noves tecnologies per obrir nous canals de comunicació amb la ciutadania.

En la mateixa línia, l'alcalde, Lluís Recoder, ha elogiat el projecte de Cugat tv i ha dit que situa Sant Cugat com a referent en aquesta matèria.

Lluís Recoder

La ciutat pot estar orgullosa perquè som un referent. El conseller Tresserras i el senyor Ramon Font diuen: aquest és el model.


La inauguració oficial de Cugat tv tindrà lloc aquesta tarda, a dos quarts de vuit, a la seu d'EsadeCreapolis.

Cugat tv forma part del grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, de titularitat municipal. El grup també gestiona un diari electrònic (Cugat diari) i una emissora de ràdio (Cugat ràdio, 91.5 FM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.