L'edifici de lloguer per a joves del carrer Mar de la Xina, reconegut per la seva sostenibilitat


Temes relacionats

Reconeixement de Construmat als habitatges de Promusa del carrer Mar de la Xina (23/abr/09)


  • Comparteix:

Les obres a l'edifici del carrer Mar de la Xina van fer servir el mètode Teccon

Les obres a l'edifici del carrer Mar de la Xina van fer servir el mètode Teccon

L'edifici d'habitatges de protecció oficial de lloguer per a joves del carrer Mar de la Xina, al barri de Can Trabal, ha estat reconegut pels Premis Endesa a la Promoció Immobiliària més Sostenible 2009. Aquests guardons, promoguts per Endesa, el Barcelona Meeting Point i l'Associació per al Desenvolupament de la Casa Bioclimàtica (ADCB), volen reconèixer i difondre el foment de la construcció sostenible i la recerca de l'eficiència energètica tant en la promoció pública com privada.

En aquesta tercera edició dels premis s'han presentat un total de 25 projectes d'arreu de l'Estat, dels quals han destacat el gran nombre de promocions d'habitatge protegit. Concretament, l'edifici de Promusa ha rebut un accèssit dins la categoria 'Promoció Immobiliària d'Habitatge de Protecció més Sostenible 2009'. En aquesta categoria, el premi ha estat per a la promoció del Centre Direccional, de l'Institut Català del Sòl,

Aquesta no és la primera menció que rep aquest edifici protegit de promoció municipal. Aquest any també ha estat reconegut pels Premis Construmat d'Innovació Tecnològica, en la categoria d'Edificació. L'edifici, que consta de 35 habitatges, ha estat construït amb el mètode Teccon, que utilitza plaques desmuntables fetes amb materials reciclables. Entre d'altres avantatges, aquest sistema permet consumir menys formigó i reduir el consum d'aigua, els residus a l'obra i el material ceràmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.