La societat civil local rep Cugat tv amb els braços oberts


  • Comparteix:

La societat civil de Sant Cugat rep Cugat tv com un nou mitjà per obrir-se més a la ciutadania. Entitats culturals, socials i econòmiques de la ciutat han destacat les grans oportunitats que ofereix la televisió on line. Aspectes com la innovació, la proximitat i la difusió se situen com elements destacables per a les entitats i institucions del municipi.

Un dels aspectes més rellevants per a les entitats de la ciutat és l'aplicació de les noves tecnologies per informar i comunicar allò que passa al municipi, posant-lo a l'abast de tothom.

Escoltem el president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, Manel Sánchez; el Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, i el gerent d'Opel Autocugat, Josep Maria Negre.

Representants

Obrir aquesta dimensió de la comunicació és donar més oportunitats a la participació. / És avançat i fantàstic. / És el futur de la comunicació.



El món cultural també ha rebut els braços oberts la nova televisió on line de Sant Cugat. D'ella n'han destacat les noves oportunitats que ofereix al servei de la difusió.

Ho explica la directora teatral, Dolors Vilarasau; el crític d'arts escèniques Eduard Jener; el president i cap de colla dels Diables de Sant Cugat, Èric Ricart, i l'artista Carles Cabanas.

Representants

És una eina de difusió. / És el camí per fer difusió de veritat. / És un punt afegit i més informació. / Permet treure més matissos.





Nombrosos representants del món social, econòmic i cultural de la ciutat han estat presents a la inauguració oficial de Cugat tv aquest dilluns a EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.