Les estacions de FGC de Sant Cugat tindran més trens en les hores punta


  • Comparteix:

FGC augmenta la freqüència de pas a les hores punta

FGC augmenta la freqüència de pas a les hores punta

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) augmentarà la seva freqüència de pas a les línies del Vallès entre les set i les nou del matí els dies lectius. La mesura, que serà efectiva a partir d'aquest dilluns, comportarà una reducció de la mitjana d'ocupació dels trens i les andanes. Pel que fa a la resta de servei, hi haurà un reajustament d'horaris per adequar l'oferta a la demanda real existent en hora vall, de deu del matí a una del migdia, i també en festius i caps de setmana.

Els trens amb parada a Sant Cugat passaran a tenir 32 trens per hora els dies lectius en lloc dels 30 actuals. Aquesta mesura afectarà les franges horàries amb més ocupació dels combois: de set a nou del matí de dilluns a divendres.

L'objectiu de FGC és millorar la qualitat de servei a les hores punta i l'oferta de places a les hores que existeix més demanda. Segons FGC es tracta de racionalitzar el servei sense incrementar el cost d'explotació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.