Els concesionaris de Sant Cugat augmenten les seves matriculacions amb el Pla 2000E


  • Comparteix:

El Pla 2000E ajuda a l'increment de vendes de cotxes a Sant Cugat

El Pla 2000E ajuda a l'increment de vendes de cotxes a Sant Cugat

Les vendes de cotxes a Sant Cugat han registrat a l'octubre un augment generalitzat. Els concessionaris de la ciutat atribueixen aquesta pujada de demanda a les ajudes ofertes pel Pla 2000E del govern espanyol, engegat al maig. Els vehicles de gamma alta també han vist incrementades les seves matriculacions a Sant Cugat, tot i que la cobertura del pla no arriba a cotxes d'aquestes característiques.

A Catalunya, la pujada de les vendes ha superat el 30%, segons un informe de les associacions de fabricants, importadors i concessionaris. Seguint aquesta línia, els concessionaris santcugatencs també han protagonitzat una millora de les matriculacions.

Segons els comercials consultats per Cugat.cat, la subvenció de 1.000 euros oferts pel Pla 2000E ha estat la principal causa d'aquest increment.

Comercials

Gràcies al Pla 2000E hem augmentat les vendes durant aquests últims tres mesos. / El nostre increment de vendes ha estat d'un 3%.




La millora de les vendes ha arribat fins els cotxes de gamma més alta, tot i que la cilindrada i el nivell d'emissions de CO2 d'aquest tipus de vehicles els exclou de les ajudes ofertes pel govern espanyol.

Ho explica el gerent de Jeep Orlait, Toni Coll.

Toni Coll

Només podem accedir a les ajudes de la Generalitat, però tot afavoreix a l'augment de les vendes.




El concessionari Seat es mostra preocupats per la posada en marxa de la pròrroga del Pla 2000E, prevista pel govern espanyol amb una partida de 40 milions d'euros.

Segons el cap de vendes del concessionari Seat Autocomarca del Vallès, Miquel Picarín, l'espera de la nova entrada de diners ha afectat el tancament de vendes pactades abans que s'esgotessin els fons de la primera partida del Pla.

Miquel Picarín

Haurien d'haver assegurat les operacions pendents i després aprovar una nova partida del pla.



El govern espanyol va decidir a l'octubre la renovació del Pla 2000E pels dos últims mesos de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.