Concerts, tertúlies i contes, principals propostes del Terra Dolça per aquest novembre


  • Comparteix:

Logotip del Terra Dolça

Logotip del Terra Dolça

L'espai Terra Dolça proposa concerts, tertúlies i contes com els actes més destacats per aquest mes de novembre. L'espai gastronòmic també acull les actuacions de la cantant Aina Mitjans i el conjunt de jazz Èter. Durant tot el mes, l'espai presenta la mostra Tinquna Sant Cugat sobre un projecte que s'està duent a terme a Bolívia.

Pels més petits, l'espai gastronòmic acull dissabte de la setmana vinent l'espectacle 'El dimoni se m'endú!' a càrrec de la companyia La Guixera. Els adults també podran gaudir de narracions curtes amb la sessió de contes 'Lladre, saps què és un Kunumi?' d'aquí a dues setmanes.

Els concerts seran el plat fort d'aquest mes al Terra Dolça. El dimecres 18 de novembre la cantant i guitarrista Aina Mitjans presentarà cançons pròpies i versions. El grup de jazz Èter, format per quatre components, pujarà a l'escenari de l'espai gastronòmic l'últim dijous del mes.

El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, parla dels dos concerts que acollirà l'espai aquest novembre. Són declaracions a Cugat.cat.

Guim Pros

El primer concert és d'una noia que canta molt bé i es diu Aina Mitjans. També hi ha el sopar musicat amb el grup Èter.




A més, del 16 de novembre al 14 de desembre el Terra Dolça acull l'exposició de l'ONG Tinquna Sant Cugat, que mostra el projecte que l'entitat està duent a terme a Bolívia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.