La plaça d'Octavià s'omple de gent amb les actuacions de la Festa de Tardor


Temes relacionats

La Festa de Tardor dóna el tret de sortida amb un col·loqui del pregoner Àngel Casas ( 4/nov/09)

L'esport, plat fort de la Festa de la Tardor ( 4/nov/09)


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià s'ha omplert de gent amb les actuacions d'aquest dissabte de la Festa de Tardor. La jornada ha donat el tret de sortida amb la mostra d'entitats i ha seguit a la una del migdia amb el ball de bastons. Tot i que les activitats més importants es concentren aquest diumenge, la jornada d'aquest dissabte ha aplegat els santcugatencs al centre de la ciutat, on s'han dut a terme les actuacions dels castells de vigília i els balls de l'escola de dansa Grup Mediterrània, entre altres.

La Festa de Tardor ha seguit aquest dissabte amb la mostra d'entitats, que s'ha situat a la plaça d'Octavià i ha anat acompanyada d'una exhibició de karate per part del Club Karate Sant Cugat. La plaça s'ha omplert de gent a la una del migdia amb l'actuació dels bastoners i una hora més tard ha tingut lloc una botifarrada.

Les entitats que participen a la Festa de Tardor han aprofitat la celebració per donar-se a conèixer i fer difusió de les seves actuacions. La festa ha permès a les organitzacions acostar a la ciutadania els seus projectes més actuals.

Tant els membres de les entitats com els santcugatencs que han assistit a la Festa diuen que és una molt bona manera de conèixer les organitzacions.


Entitats i vianants

El poble participa molt. / Podem ser visibles. / Vens aquí i veus coses que creies que no existeixen. / És una festa esplèndida per donar a conèixer les entitats de Sant Cugat.




Les activitats han seguit a la tarda amb una ballada de sardanes i els castells de vigília, que han tingut lloc a la plaça del Rei. El pregó de la Festa de Tardor, a càrrec de l'economista Arcadi Oliveres i l'exalcalde Àngel Casas, ha anat precedit d'una mostra de dansa protagonitzada pel Grup Mediterrània. La jornada ha acabat amb un espectacle dels Diables i dos concerts, el primer per part del grup de Zimbawe Mookomba i el segon per part del grup de gralles dels Castellers.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.