Matí d'incidències als Ferrocarrils en el dia de l'ampliació de freqüències en hora punta


  • Comparteix:

La circulació s'ha normalitzat a les nou del matí

La circulació s'ha normalitzat a les nou del matí

Tres avaries han provocat aquest matí retards de fins a 30 minuts a la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Les incidències, que s'han produït al canvi d'agulles de Sant Cugat, a l'estació de la Floresta i a Muntaner, han pertorbat la circulació de trens entre tres quarts de vuit i un quart d'11 del matí. Ferrocarrils de la Generalitat desvincula aquestes avaries de l'increment de freqüències que ha entrat en vigor aquest dilluns.

La primera incidència s'ha produït en plena hora punta, poc abans de tres quarts de vuit, i ha afectat el canvi d'agulla de l'estació de Sant Cugat que regula la circulació del ramal Sant Cugat-Sabadell. L'avaria ha provocat retards de fins a 10 minuts.

Poc després, gairebé a les vuit, hi ha hagut una segona avaria a la Floresta que ha afectat la senyalització i ha generat retards de fins a 20 minuts. Quan ja s'havia resolt aquesta incidència i es començava a normalitzar el servei, s'ha produït la tercera avaria en una unitat a l'estació de Muntaner, a Barcelona, que ha provocat nous retards fins un quart d'11 del matí.

FGC desvincula les incidències amb l'augment de servei en hores punta que s'ha començat a aplicar aquest dilluns, i que afecta les línies S2 -en direcció a Sabadell- i S1 -en direcció a Terrassa-. Aquest increment de trens es compensarà amb una reducció de quatre unitats per hora en moments de menys afluència de viatgers, de 10 del matí a una del migdia. Concretament, hi haurà dos trens menys per hora a la línia S5 -de Sant Cugat- i també dos menys a la línia L7 -Avinguda Tibidabo-.



  • Comparteix:

COMENTARIS

10 minuts? quina sort, jo he agafat el tren de les 8 a St Cugat i a les 8:30 sortiem de La Floresta...

nats. Enviat el 9/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.