Ja es poden proposar candidats als Premis Ciutat de Sant Cugat a les instal·lacions de Cugat.cat


  • Comparteix:

Web dels premis

Web dels premis

Ja es poden proposar persones i entitats per als Premis Ciutat de Sant Cugat a les instal·lacions de Cugat.cat. El local del grup comunicatiu ja disposa d'una urna que es pot omplir de butlletes per suggerir una candidatura al certamen. Els ciutadans tenen temps fins el 12 de febrer per emetre el seu vot.

Per ara, les primeres set precandidatures són Anna Cohí per haver aconseguit quatre pòdiums en la categoria B-3 de la Copa del Món d'esquí alpí de disminuïts visuals, el Casal d'Avis de Valldoreix per la seva implicació amb la gent gran del barri i Delphi pel caràcter innovador de l'empresa. També s'ha proposat el grup de teatre amater Fila Zero, que ha complert 20 anys; EsadeCreapolis per la creació del nou Campus i les seves característiques; el director de cinema Santiago Zannou, que ha rebut el premi Goya com a millor director novell, i Televisió Espanyola, que enguany fa 50 anys de les seves emissions a Catalunya.

L'alcalde, Lluís Recoder, destaca les diverses vies de participació per emetre els vots.

Lluís Recoder

Hi ha moltes vies de participació. Els ciutadans poden fer arribar les seves propostes. Intentem obrir al màxim la via d'arribada de les propostes.






Els premis no tenen dotació econòmica, sinó que consisteixen en una peça de bronze i un diploma acreditatiu. La gala d'entrega de premis és d'entrada lliure amb invitació, que es podrà aconseguir a partir del 15 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.