Sant Cugat afronta a partir d'aquest dijous dos dies de vaga d'autobusos urbans


Temes relacionats

Els piquets informatius, principal incidència de la vaga d'autobusos que obliguen a desviar els serveis mínims (31/oct/09)

Piquets informatius de la vaga d'autobusos obliguen a desviar els combois de serveis mínims (30/oct/09)

Sant Cugat afronta avui una nova vaga d'autobusos (30/oct/09)

Sant Cugat manté el 71% del servei d'autobusos a les hores punta tot i la vaga (29/oct/09)


  • Comparteix:

La vaga es manté pels dies 12 i 13 de novembre

La vaga es manté pels dies 12 i 13 de novembre

Els treballadors dels autobusos de la demarcació de Barcelona tornen a la vaga aquest dijous i divendres. Arran de la manca d'acord entre els sindicats i la patronal, les vuit línies de transport urbà de Sant Cugat, operades per Sarbus, apliquen els serveis mínims d'un 50% del servei durant les hores punta del matí i la tarda. El mateix fa Saiz-Tour, que serveix a Valldoreix. Segons l'Ajuntament, al llarg del matí no hi ha hagut cap incidència provocada per la vaga.

Les diferents parades de transport urbà de Sant Cugat, Valldoreix i els districtes ja disposaven des de dimecres de rètols avisant de la vaga. Els serveis mínims establerts obliguen a mantenir un 50% del servei entre dos quarts de set i dos quarts de deu del matí, i entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre. El transport escolar i el de persones amb mobilitat reduïda no es veu afectat per l'aturada.

Els sindicats denuncien que després d'un any i una dotzena de reunions de negociació segueix en estudi el tema dels descansos. També protesten contra la congelació salarial i no accepten un augment de l'IPC real.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.