L'associació ProBici, satisfeta pels nous carrils del centre però recorden que encara hi ha punts desconnectats

El nous carrils-bici del centre

Societat

Publicat el 13/nov/09 per Mar Castro

L'associació ProBici valora positivament la construcció del nou carril-bici que uneix l'avinguda Rius i Taulet, per una banda, amb l'avinguda de Can Gatxet i la del Carril per l'altra. L'entitat creu que s'ha fet un pas endavant molt important per promoure l'ús de la bicicleta entre els santcugatencs tancant la continuïtat de la xarxa però remarquen que encara hi ha barris de la ciutat on els carrils-bici són discontinus.

L'associació ProBici considera que aquests nous carrils són molt positius per a la ciutat perquè connecten el barri Centre-Estació i l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Sant Cugat amb el barri d'El Colomer i el districte de Mira-sol. A més valoren positivament el carril bici que uneix, ara, aquesta zona del centre amb l'Escola d'Arquitectura.

Segons el portaveu de la delegació local de ProBici, Martí Rius, l'actuació 'dignifica' l'espai urbà que estava 'degradat'. Són declaracions a Cugat.cat.

Martí Rius

A Sant Cugat fins fa poc s'havien posat carrils-bici però no s'havien connectat correctament. Ara s'ha fet en aquest punt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Rius ha afegit que, tot i aquesta valoració positiva cap a l'Ajuntament, a Sant Cugat li queda molta feina per fer per fomentar entre els ciutadans l'ús d'un transport més sostenible.

Martí Rius

Encara hi ha altres punts de la ciutat, com Coll Favà, que estan desconnectats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La construcció d'aquests nous carrils bici s'ha finançat a través del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) i s'ha emmarcat en les obres del carrer Martorell i voltants.