Cugat.cat bat rècords i frega els 15.000 usuaris a l'octubre


Temes relacionats

Cugat.cat supera els 12.500 usuaris al setembre i augmenta la seva penetració fins el 16% (14/oct/09)

Cugat.cat és el primer portal d'informació local en català (27/ago/09)


  • Comparteix:

Cugat.cat és el primer diari electrònic local en català

Cugat.cat és el primer diari electrònic local en català

Prop de 15.000 usuaris s'han connectat a Cugat.cat a l'octubre, un 20% més que el mes anterior. Amb aquestes dades, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), Cugat.cat es consolida com el primer diari electrònic d'informació local en català, amb una penetració sobre la població santcugatenca que supera el 18%.

14.732 usuaris únics es van connectar a Cugat.cat durant l'octubre per accedir a Cugat diari, Cugat ràdio i Cugat tv. Són 2.500 usuaris més que al setembre, confirmant la progressió ascendent dels últims mesos. En total, els usuaris van fer gairebé 30.500 visites i van accedir a més de 84.000 pàgines, xifres rècord que confirmen que Cugat.cat és el primer diari electrònic d'informació local en català.

Mònica Lablanca és la directora de Cugat.cat.

Mònica Lablanca

Les dades posen de manifest la consolidació del mitjà i l'interès de la ciutadania. Hem de seguir per aquest camí.



Amb les dades d'octubre, certificades per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD), la penetració de Cugat.cat sobre el seu públic objectiu -la població de Sant Cugat- supera ja el 18% i mostra una clara tendència ascendent que es confirma mes a mes.

A l'octubre, el diari electrònic generalista en català més visitat va ser l'Avui.cat, seguit de Vilaweb i el 3cat24.cat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Enhorabona pel nou augment! Els santcugatencs han de ser conscients de la sort que tenen de disposar d'un mitjà públic com Cugat.cat. La majoria de municipis catalans no disposen de mitjans de comunicació que cobreixin la realitat municipal de forma tan detallada, constant, des de tants punts de vista i de forma multimèdia. A vegades ens oblidem que la informació local és tan o més important que la d'altres àmbits. I els periodistes de la casa poden estar orgullosos: informar de la realitat de la teva ciutat de forma tan professionalitzada no es pot fer per tot arreu.

Damià. Enviat el 12/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.