Més de 3.000 santcugatencs visiten Abacus en la seva inauguració, segons la cooperativa


  • Comparteix:

Els més petits de la ciutat s'han divertit amb els tallers de pintura, els jocs infantils i la xocolatada que els ha organitzat Abacus a les seves instal·lacions amb motiu de la seva inauguració. La cooperativa s'ha mostrat satisfeta amb la resposta que ha tingut la nova botiga i xifren l'afluència rebuda en més de 3.000 visitants. Les activitats continuaran aquest dissabte a la plaça d'Octavià.

Els pares que han acompanyat els seus fills a les instal·lacions d'Abacus expliquen què suposarà aquest nou centre a l'eix comercial.

Pares

És una idea genial ja que tenen joguines fantàstiques. / Ens dóna comoditat a l'hora de comprar productes educatius. / Em sembla bé perquè Sant Cugat té molts nens.


El director de gestió de botigues Abacus, Albert Forcades, s'ha mostrat impressionat amb l'afluència de visitants que han tingut, xifrada en més de 3.000 persones. La botiga també ha superat les xifres de socis que s'han subscrit a la cooperativa amb més d'una cinquantena de santcugatencs.

Forcades valora aquesta primera jornada d'inauguració i la sorpresa que han tingut els santcugatencs quan han conegut la grandària de les instal·lacions.

Albert Forcades

Avui ha estat un dia impressionant per l'alta participació dels nens a les activitats i de l'assistència a la botiga.


A més de les dues plantes on s'ofereixen productes educatius, culturals i d'oci, el centre compta també amb una sala cultural que acollirà presentacions de llibres, exposicions i altres iniciatives culturals que els proposin les entitats de la ciutat. Forcades ha avançat que de cara la campanya de Nadal instal·laran un 'scalextric' gegant.

Els actes d'inauguració seguiran durant tota la jornada d'aquest dissabte amb més tallers infantils de pintura i maquetes. Una altra vegada la xocolata servirà per tancar la segona jornada festiva d'Abacus amb motiu de la seva inauguració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.