Les confessions religioses s'adhereixen al Dia Internacional contra la Violència de Gènere


Temes relacionats

'Jo també vaig ser invisible' exposa com els infants també poden ser víctimes de la violència de gènere (11/nov/09)


  • Comparteix:

La regidora amb representants de les entitats implicades

La regidora amb representants de les entitats implicades

Taules informatives, exposicions i una xerrada conformen els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, al qual aquest any se sumen les principals confessions religioses de la ciutat. Dimecres de la setmana vinent, l'Ajuntament, amb col·laboració amb diferents entitats, muntarà taules informatives a diversos punts de la ciutat on s'informarà sobre el problema i s'oferirà la possibilitat de contestar enquestes anònimes per detectar situacions de risc. A més, es presentarà en societat l'associació 'No estàs sola', de suport a dones víctimes de la violència domèstica.

Sota el lema 'El teu entorn et dóna ales', el Dia Internacional contra la Violència de Gènere, dimecres de la setmana vinent, destacarà la importància de superar la situació cercant suport en l'entorn familiar i associatiu. Ho ha explicat la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, durant la presentació de les activitats.

Susanna Pellicer

Volem insistir que l'entorn familiar, les associacions, les esglésies i l'administració estan al costat de les dones.


Entitats de la ciutat de suport a les dones i també diverses esglésies de Sant Cugat participaran de les activitats que comprenen projeccions de pel·lícules, una taula rodona amb la cantant israeliana Noa i l'exposició 'Testimonis ocults. Les traces de la violència'. Una d'aquestes entitats, No estàs sola, es presentarà durant aquesta diada. La seva presidenta, Maribel Guillamón, recalca que la violència contra les dones és un problema de tota la societat.

Maribel Guillamón

L'entorn és vital. Cal ser conscient que és un problema que ens afecta a tots, no només a les víctimes.




Dins aquests actes, la cantant Noa oferirà un concert dijous de la setmana vinent i, aquell dissabte, s'ha programat un taller de defensa personal per a dones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.