La Plataforma Aturem la Guerra continua les reivindicacions amb un extens programa d'actes


  • Comparteix:

La Plataforma Aturem la Guerra crea una comissió que pretén aconseguir que la participació de l'estat en una guerra s'hagi de decidir a través de referèndums populars. L'entitat també ha engegat altres activitats per la pau com ara xerrades, cinema o cantades per evitar que els ciutadans oblidin l'Iraq ni totes les altres guerres.

Xerrades sobre l'Iraq i Afganistan o el passi de la pel·lícula "En Tierra de Nadie" són algunes de les activitats que recolza la Plataforma Aturem la Guerra en el seu afany per conscienciar a la població que no deixi de manifestar-se contra la guerra ara que el conflicte a l'Iraq ha deixat de ser el centre d'atenció dels mitjans de comunicació.
Un dels membres de la Plataforma, José Fernando Mota, afirma que els ciutadans tampoc ens hem d'oblidar de les altres guerres:

José Fernando Mota

Volem posar de manifest que hi ha moltes guerres al món


La Plataforma continua amb algunes de les seves iniciatives com ara el boicot als productes que donen suport a la guerra o l'objecció fiscal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.