El Pla Educatiu d'Entorn i el barri de Sant Francesc sumen esforços per millorar la formació


  • Comparteix:

Els infants del barri han participat en una gimcana

Els infants del barri han participat en una gimcana

El Pla Educatiu d'Entorn (PEE) i el barri de Sant Francesc s'uneixen per millorar la formació a la zona. Els Jardins del Vallès han estat l'escenari aquest dissabte de la presentació del PEE, una proposta educativa que té per objectiu establir una xarxa entre escoles i veïns del barri. El pla, que es va iniciar el 2006, compta amb la col·laboració de les escoles i entitats de lleure que treballen per promoure la integració social i estendre l'educació més enllà dels centres educatius. Mira aquest reportatge a Cugat tv

El PEE vol ser una eina per millorar els resultats acadèmics, promoure la participació dels pares dels alumnes i les relacions entre professors i entitats. Actualment el pla s'aplica a les escoles i els instituts públics de la zona, com també a dues escoles bressol i al centre d'adults.

La dinamitzadora del PEE, Joana Casteleiro, explica en què consisteix el pla i quines són les actuacions principals que es duen a terme.

Joana Casteleiro

El PEE vol aconseguir el màxim èxit educatiu dels alumnes. Fem actuacions dins i fora l'escola, com el reforç escolar o activitats esportives.


La festa de presentació del PEE ha comptat amb una gimcana, una xocolatada i un concert a càrrec de joves del barri. Els actes s'han dut a terme als Jardins del Vallès, situats al final de l'avinguda de Cerdanyola, amb la intenció de dinamitzar i donar a conèixer aquesta zona.

Ho explica la vocal de Cultura de l'Associació de Veïns del Barri de Sant Francesc, Sònia Igual-Sánchez, en declaracions a Cugat.cat.

Sònia Igual-Casteleiro

És un pla educatiu molt important pel nostre barri. Calia dinamitzar la zona dels Jardins del Vallès.



El PEE compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i el departament d'Educació de la Generalitat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.