Amics de la Unesco inicia un cicle de xerrades sobre ciència i filosofia


  • Comparteix:

Els punts de contacte entre la ciència i la filosofia és el tema central del cicle de conferències que els Amics de la Unesco ofereixen a partir d'avui. Sota el títol de 'Més enllà de la ciència', el col·lectiu cultural espera que aquest cicle, que es farà cada dijous, obtingui tant d'èxit com les anteriors xerrades.

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Arxiu Nacional de Catalunya, enceten avui una nova sèrie de ponències que es realitzaran a les 8 del vespre. La ciència i la filosofia portarà a l'Arxiu Nacional experts com Antoni Prevosti, professor de filosofia de la Universitat de Barcelona, o el catedràtic de psiquiatria de la UAB, Adolf Tobeña, que obre el cicle. Montserrat Rumbau, presidenta dels Amics de la Unesco, ens dóna més detalls d'aquestes conferències:

Montserrat Rumbau

Vàrem pensar en fer un cicle que parlès de coses que van més enllà de la ciència


El dia 14 de maig, l'entitat també ha preparat una nova sessió de cinefòrum, que projectarà 'Los lunes al sol' a l'ANC. I pel 17, el col·lectiu ha organitzat una visita al Museu de la Ciutat que tindrà com a guia a la directora del projecte, Àngels Solé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.