Satisfacció de l'AAVV de Can Borrull amb la Festa de l'Ou Ferrat, tot i els problemes d'organització


  • Comparteix:

Festa de l'ou ferrat de l'edició anterior

Festa de l'ou ferrat de l'edició anterior

Una quarantena de persones s'han reunit per celebrar la tradicional Festa de l'Ou Ferrat al barri de Can Borrull, a les Planes, que enguany ha arribat a la seva 17a edició. L'Associació de Veïns de Can Borrull s'ha mostrat satisfeta amb l'ambient que s'ha despès a la celebració, tot i el canvi de data que ha patit la cita a causa dels problemes 'polítics'. El president de l'associació de veïns, Roque Fernández, ha atribuït els imprevistos a un possible 'boicot' de l'Associació de Veïns Rabassa del Pi, també de les Planes.

La Festa de l'Ou Ferrat s'ha celebrat tradicionalment al setembre. A causa dels problemes que han sorgit entre les dues associacions de veïns de les Planes, finalment la festa d'enguany ha tingut lloc aquest diumenge al Casal del Pi.

El president de l'Associació de Veïns, Roque Fernández, explica per què no van poder celebrar la Festa de l'Ou Ferrat en la tradicional data del 6 de setembre.

Roque Fernández

Per problemes polítics i d'associacions no es va fer al setembre. Ara hem celebrat la festa de manera improvitzada i ha tingut un bon resultat.


Tot i el bon resultat que ha tingut finalment la Festa de l'Ou Ferrat, Fernández ha assegurat que de cara l'any vinent intentaran tornar-la a organitzar en la seva data històrica, el 6 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.