El comerç de Coll Favà celebra la segona botifarrada


  • Comparteix:

La botifarrada tindrà lloc a Coll Favà

La botifarrada tindrà lloc a Coll Favà

Els comerciants de Coll Favà ofereixen dissabte una botifarrada per encetar la campanya nadalenca als comerços de la ciutat. La trobada servirà de presentació dels actes de Nadal organitzats pels comerciants de la ciutat. A més de dinar, la cita també oferirà un espectacle de màgia, un concert i un sorteig de regals.

A un quart d'una del migdia, començarà la jornada amb la presentació dels actes de Nadal organitzats pels comerciants santcugatencs. Seguidament, a la una, començarà un espectacle de màgia per als més petits. A les dues, ja es podran degustar les botifarres al ritme de la música dels Vinylics. El val per a la botifarrada té un preu de cinc euros.

La presidenta de l'Associació de Comerciants de Coll Favà, Gina Ros, ha explicat a Cugat.cat que esperen una bona campanya nadalenca, tot i les particularitats del barri.

Gina Ros

El tipus de comerç del barri no és massiu, però sí que és força actiu. Tot i això es millorarà aquests dies.


Després del dinar, a les quatre de la tarda, se sortejaran entre els assistents diversos regals aportats pels comerços del barri. La festa tindrà lloc al passeig Francesc Macià a la cantonada amb el carrer de Josep Carner.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.