Inaugurada oficialment l'escola Ciutat d'Alba pel conseller d'Educació i l'alcalde


  • Comparteix:

L'escola Ciutat d'Alba, l'onzena del municipi, s'ha inaugurat oficialment aquest dimecres a la tarda amb una visita del conseller d'Educació, Ernest Maragall, i l'alcalde, Lluís Recoder, a les instal·lacions de l'equipament. El centre docent, amb 174 alumnes i 15 mestres, és una realitat gràcies a la inversió de prop de cinc milions d'euros de la Generalitat. L'escola porta el nom de la ciutat italiana agermanada amb Sant Cugat i preveu tenir capacitat per a 450 alumnes.

L'escola Ciutat d'Alba funciona des del curs 2007-2008 com el segon centre ubicat al barri del Turó de Can Mates. Aquest curs, en què per primera vegada hi ha un grup de primer de primària, està previst que finalitzin els treballs de la segona fase de construcció de l'edifici.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha mostrat la seva satisfacció per inaugurar un projecte com aquest i ha destacat els terrenys cedits per l'Ajuntament al govern perquè l'escola sigui una realitat.

Lluís Recoder

L'Ajuntament cedeix els millors terrenys que té. L'educació no són només instal·lacions, sinó que cal un projecte rigorós com aquest.


Durant la visita a les instal·lacions, Maragall també ha parlat de la reforma del calendari escolar presentada aquesta setmana i que preveu avançar una setmana l'inici del curs al setembre i oferir una setmana de vacances al febrer o març. Segons el conseller, és una proposta pensada per als alumnes i que implicarà un esforç de tots els actors de la comunitat educativa.

Ernest Maragall

És una proposta feta pensant amb la qualitat del procés pedagògic per equilibrar els temps lectius. Demana esforços d'adaptació.




Maragall ha assistit també aquest dimecres a la tarda al Centre Borja a l'acte de reconeixement de mestres i personal d'administració i serveis que s'han jubilat al Vallès Occidental. La regidora d'Educació i Joventut de la ciutat, Esther Salat, i la directora de Serveis Territorials d'Educació del Vallès Occidental, Anna Riuró, han acompanyat el conseller, durant la trobada en què prop de 125 mestres han obtingut una litografia com a obsequi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.