La firma TCN porta una passarel·la oberta aquesta nit al Bocca


Temes relacionats

La firma de bany TCN obrirà una botiga a la ciutat (10/gen/08)


  • Comparteix:

Peça de la nova col·lecció de TCN (Font: Vogue.es)

Peça de la nova col·lecció de TCN (Font: Vogue.es)

Les propostes de roba interior i de bany de la dissenyadora barcelonina Totón Comella arriben aquesta nit al Bocca Restaurant & Club en forma de passarel·la oberta. La marca TCN mostra la seva col·lecció més recent amb les actuacions de la cantant Celia Fox i les bombolles de Freixenet.

Les peces de Totón Comella Noe, dissenyadora de TCN, es caracteritzen per combinar els teixits de punt i seda oferint roba interior, de bany i de carrer còmoda amb un punt de sofisticació. La col·lecció d'aquesta temporada, que es va presentar en el seu moment a la passarel·la Cibeles, es pot veure aquesta nit a la ciutat en la primera mostra oberta de la marca fora de Madrid i Barcelona.

La mateixa dissenyadora barcelonina Totón Comella ho ha explicat en una entrevista a Cugat.cat

Totón Comella

És una 'mini' desfilada del que vam presentar a Cibeles, 20 sortides, una pinzellada del que fem.


La cita, que tindrà lloc a dos quarts de dotze de la nit, comptarà amb models que fan els seus primers passos en la seva carrera. L'escenari serà Sant Cugat gràcies a una petició de l'equip de la botiga que la marca té a la nostra ciutat. El punt de venda local, que va obrir fa dos anys, s'ha fet el seu espai al municipi i ja té clients fidels, segons la dissenyadora.

Totón Comella

Com que ja fem les passarel·les grans hem dit Sant Cugat. Ho ha portat la gent de la botiga. La gent de la ciutat és fidel.


D'altra banda, la Cambra de Comerç de Barcelona ha premiat aquest dijous la dissenyadora barcelonina com a millor professional a la 4a edició dels premis Barcelona és Moda. El dissenyador Andrés Sardá, el Grup Rosa Clarà, la dissenyadora d'alta costura Teresa Helbig, Mango i les iniciatives emergents El Delgado Buil i Mimótica Micola també s'han endut guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.