Els més petits s'apropen a l'alzheimer gràcies a la trobada lúdica intergeneracional


  • Comparteix:

Conta-contes de la trobada lúdica intergeneracional

Conta-contes de la trobada lúdica intergeneracional

La trobada lúdica intergeneracional ha generat un intercanvi d'experiències entre grans i petits sobre l'alzheimer. L'Associació de Familiars d'Alzheimer Vallès Occidental (AFFAV), encarregada d'organitzar la iniciativa, ha convertit els nens en protagonistes d'aquesta jornada festiva que ha apropat la malaltia a tota la família. La iniciativa ha reunit diverses generacions per conèixer a fons aquesta malaltia mitjançant un conte.

Els nens s'han convertit avui en la peça clau de la trobada lúdica intergeneracional organitzada per l'AFFAV. L'objectiu ha estat reunir grans i petits per compartir les experiències que afronten les famílies. La jornada, que ha tingut lloc aquest dissabte, ha comptat amb un conta-contes per explicar les diverses cares de la malaltia així com diferents regals.

La gerent de l'AFFAV, Rosalina Sicart, ha explicat a Cugat.cat la importància que els nens coneguin la malaltia i interactuïn amb els malalts d'alzheimer.

Rosalina Sicart

Els nens són protagonistes d'aquesta festa. Són grans comunicadors amb els seus avis.




Un dels participants d'aquesta trobada, Juan Carlos Vázquez, ha explicat perquè són importants activitats com aquesta.

Juan Carlos Vázquez

Aquests encontren permeten compartir les vivències amb les altres famílies. Els nens també coneixen millor la iniciativa.





Després del conta-contes, els participants han pogut gaudir d'un piscolabis que ha portat cadascun dels assistents. Grans i petits es tornaran a trobar per compartir les diferents vivències a l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.