Avui comença la recollida porta a porta de la brossa orgànica a Valldoreix


Temes relacionats

La brossa orgànica es recollirà porta a porta a Valldoreix a partir de la setmana vinent (25/nov/09)


  • Comparteix:

Paraira va presentar la campanya en roda de premsa

Paraira va presentar la campanya en roda de premsa

La recollida porta a porta de la brossa orgànica a Valldoreix s'inicia aquest dimecres. La campanya 'A Valldoreix, tots amb la selecció selectiva' que impulsa l'Ajuntament pretén estendre al territori valldoreixenc la recollida de la fracció orgànica i, alhora, millorar la recollida selectiva de paper, vidre, envasos i restes vegetals.

La implantació de la recollida de brossa orgànica a Valldoreix modificarà els horaris de la recollida porta a porta que ja es fa al territori. Els dilluns, dimecres i divendres es recollirà la fracció orgànica, mentre que els dimarts, dijous i dissabtes es recollirà el rebuig. Les restes de llenya es passaran a recollir als domicilis de Valldoreix els dilluns.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha explicat que la campanya permet ampliar els serveis de recollida a Valldoreix.

Cristina Paraira

A Valldoreix es fa el sistema porta a porta. Ara implantarem la recollida d'orgànica amb el mateix sistema.


En paral·lel, l'Ajuntament ha començat a col·locar nous contenidors de paper, envasos i vidre, fins arribar a ubicar 19 nous punts de recollida. Tot i això, el consistori preveu que a partir de gener del 2011 la recollida de paper, vidre i envasos també es faci porta a porta a Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.