Les entitats per a discapacitats commemoren la seva diada a la plaça dels Quatre Cantons


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha sumat aquest dijous a les commemoracions del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L'Associació Telefònica d'Assistència als Minusvàlids (ATAM), l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics (ASDI) i l'Associació Jeroni de Moragas s'uneixen per primera vegada sota una paradeta a la plaça dels Quatre Cantons, on han venut diversos productes artesans, realitzats per persones amb discapacitat intel·lectual de tots tres col·lectius.

A més d'instal·lar mensualment paradetes informatives a títol individual, les tres associacions que formen la Taula per a Persones amb Discapacitat han sortit al carrer amb motiu del Dia Internacional dels Discapacitats Físics i Psíquics. Productes decoratius de Nadal, llibretes i complements de moda són alguns dels productes que els alumnes d'ASDI, ATAM i Jeroni de Moragas han fabricat per l'ocasió.

Ho explica la directora general d'ASDI, Begoña Viñallonga.

Begoña Viñallonga

Hem fet centres de Nadal, estrelles, guants i bufandes, tot realitzat pels nostres alumnes.



La paradeta ha comptat amb la visita de discapacitats del Centre de Sant Medir i de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha volgut adquirir alguns del productes dels col·lectius.

Recoder ha destacat la tasca d'integració dels disminuïts físics i psíquics que fan les associacions santcugatenques.

Lluís Recoder

Aquestes entitats fan un servei als discapacitats molt important. És magnífic que surtin al carrer per donar a conèixer la seva tasca.





L'estand també ha tingut l'objectiu de sensibilitzar i prevenir sobre la discapacitat auditiva, a més de donar informació d'altres possibles malalties sensorials i físiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.