Divergències entre els comerciants sobre la conveniència d'endarrerir l'encesa dels llums de Nadal


Temes relacionats

Sant Cugat reduirà un 80% les emissions de CO2 de l'enllumenat de Nadal ( 3/des/09)


  • Comparteix:

Els llums de Nadal s'encendran aquest dimecres

Els llums de Nadal s'encendran aquest dimecres

Els comerciants discrepen sobre els beneficis i inconvenients d'endarrerir l'encesa dels llums de Nadal. Per una banda, alguns venedors creuen que cal incentivar les vendes encenent la il·luminació de Nadal abans. Altres comerciants s'hi oposen i afirmen que, en temps de crisi, cal aplicar mesures com retardar l'encesa de l'enllumenat per estalviar i millorar la situació econòmica.

No hi ha unanimitat entre els venedors sobre l'endarreriment de l'encesa dels llums de Nadal. Segons una part del sector comercial, la il·luminació nadalenca és una bona eina per potenciar les vendes i 'l'esperit de Nadal', mentre que l'altra part creu que en època de crisi cal afrontar la situació retallant despeses. Aquests comerciants desmarquen la baixada de les vendes del retard en l'encesa dels llums.

Així ho han explicat els venedors consultats per Cugat.cat.

Comerciants

Amb la crisi, la campanya ha de ser més forta . / Per estalviar està bé. / La gent no té el 'xip' del Nadal. / En època de crisi és convenient avançar les temporades. / Estem de crisi, i és per a tot.



L'enllumenat nadalenc d'enguany redueix un 80% les emissions de diòxid de carboni. La il·luminació estarà encesa a partir d'aquest dimecres de sis de la tarda a onze de la nit, excepte la nit de Nadal, el dia de Sant Esteve, Cap d'Any i Reis, quan s'encendrà fins les dues de la matinada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.