El pessimisme s'estén entre els comerciants que preveuen una de les campanyes de Nadal més fluixes


  • Comparteix:

Els comerciants encaren amb pessimisme la campanya de Nadal i preveuen vendes baixes com a resultat de la crisi econòmica. Tots els venedors consultats per Cugat.cat afirmen amb unanimitat que el context econòmic actual està afectant negativament els negocis i que la gent opta per comprar menys i per adquirir productes més barats. Segons els comerciants, els regals reciclats i de segona mà seran els protagonistes del Nadal d'enguany.

La campanya de Nadal es presenta poc activa pels comerços de la ciutat. Segons els venedors, la crisi econòmica és la principal causa de la baixada de les vendes que estan notant des de fa dies i que no creuen que incrementin per Nadal. Els productes més indispensables i els regals reciclats i de segona mà seran els que caracteritzaran, segons les previsions dels comerciants, el Nadal d'enguany, deixant de banda els objectes decoratius i els complements.

Els comerciants de l'eix de vianants s'han mostrat pessimistes respecte la campanya de Nadal. Són declaracions a Cugat.cat.

Comerciants

La gent reciclarà més. / Les vendes ja han baixat. / No hi ha esperit de Nadal. / Amb la crisi la gent gasta menys. / No és un Nadal amb tants diners com altres. / No hi ha esperit de Nadal.


Per combatre aquesta situació, els comerços opten per fer ofertes cridaneres i baixar els preus dels productes. Tot i aquestes mesures, ells mateixos afirmen que ja han notat una baixada de les vendes i que les festes nadalenques estaran directament afectades per la crisi econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.