El 5è premi de treballs de recerca Vázquez Montalbán afegeix un guardó per a temàtiques locals


Temes relacionats

Martí Romaní, guanyador del 4t Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat Manuel Vázquez Montalbán (29/mai/09)


  • Comparteix:

Manuel Vázquez Montalbán, en imatge d'arxiu

Manuel Vázquez Montalbán, en imatge d'arxiu

La incorporació del Premi Joan Auladell al millor treball de temàtica local és la principal novetat del 5è Premi de Treballs de Recerca de Batxillerat que organitza la Comissió Memorial Manuel Vázquez Montalbán. L'entitat premiarà treballs d'alumnes de secundària dels centres de Sant Cugat elaborats durant el curs 2009 -10. La finalitat del premi és mantenir viu el llegat de Vázquez Montalbán.

El membre de la comissió organitzadora, vinculada a la Fundació Sant Cugat Isidre Marías ha destacat que consideren aquesta proposta plenament consolidada després de quatre edicions i ha explicat la principal novetat d'aquesta cinquena edició.

Isidre Marías

Aquest any s'afegeix un premi de temàtica local que promou el Grup d'Estudis Locals i que pot ser acumulable.





Els treballs, de temàtica lliure, es poden presentar fins el 26 de febrer a la seu de la Fundació Sant Cugat i els guanyadors es donaran a conèixer a final de maig en un acte d'homenatge a l'escriptor desaparegut en un lloc encara per determinar.

El guanyador veurà publicada la seva obra i un premi en metàl·lic de 400 euros. Els quatre treballs finalistes s'emportaran 150 euros. La millor obra de recerca local Premi Joan Auladell, que pot ser acumulable al premi general, es farà amb 300 euros i la publicació del treball en la revista 'Gausac' que edita el Grup d'Estudis Locals (GEL).

En l'edició passada, el guanyador va ser l'estudiant de l'IES Angeleta Ferrer Martí Romaní amb una anàlisi històrica i social sobre els pallassos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.