Lliurats 72 pisos més de Promusa a Volpelleres

Societat

Publicat el 12/des/09 per Cristina Solias

Els 72 habitatges de promoció municipal de l'edifici Volpelleres Centre ja tenen residents. Els adjudicataris han rebut aquest dissabte les claus de mans de l'alcalde, que ha remarcat la centralitat que assumirà aquest nou barri en els propers anys. Aquests pisos promoguts per l'Ajuntament són de venda i tenen entre dues i tres habitacions.

Aquest edifici vol impulsar una nova àrea de centralitat a Sant Cugat, just al costat de la futura estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) de Volpelleres, que entrarà en funcionament al setembre de l'any vinent. Aquesta nova àrea oferirà serveis de proximitat als barris de Volpelleres, Sant Domènec i Coll Favà.

Precisament aquesta ha estat l'avantatge més destacada per l'alcalde, Lluís Recoder, en l'acte de lliurament de claus.

Lluís Recoder

Quan vam construir el barri ho vam fer amb la intenció de crear una nova centralitat, és a dir, un espai amb pisos, oficines, botigues, un mercat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'edifici Volpelleres Centre té tres volums assentats sobre una plataforma única a sota de la qual hi ha locals comercials, un destinat a autoservei, un espai pensat per acollir un mercat municipal i quatre plantes d'aparcament amb 156 places de rotació i 215 places privades. En els dos volums sobre rasant, s'hi han construït els 72 habitatges de promoció municipal i en el tercer volum s'ha construït un edifici d'oficines. En aquests moments, les obres de construcció de tot l'edifici gairebé han finalitzat i només falta enllestir els últims repassos d'obra a l'edifici d'oficines i a l'espai que acollirà els locals comercials, l'autoservei i el mercat municipal.

Els adjudicataris han mostrat la seva satisfacció per accedir a un d'aquests pisos a un preu reduït que esperen des de fa més de tres anys.

Adjudicataris

És una nova etapa. / Estem molt contents perquè fa temps que ho esperàvem. / És el nostre primer pis. / M'he emocionat perquè ho esperava des de fa molts dies.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Un cop entregades les claus de la promoció Volpelleres Centre, ja s'hauran lliurat un total de 274 pisos de protecció oficial a aquest barri. A aquesta zona, també s'està construint la promoció de la plaça dels Rabassaires amb 72 habitatges de lloguer general.