Les botigues Sayan lluiten contra l'anorèxia i la bulímia en una campanya de Nadal


  • Comparteix:

La botiga de Sayan a la ciutat està al carrer Santa Maria

La botiga de Sayan a la ciutat està al carrer Santa Maria

La firma de roba Sayan, amb botiga a Sant Cugat, engega avui la seva particular campanya de Nadal, destinada a combatre l'anorèxia i la bulímia. Fins el 10 de gener, per cada compra en qualsevol de les seves botigues, Sayan destinarà un euro a l'Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB). L'objectiu de la iniciativa és recórrer simbòlicament 100 metres en contra d'aquests trastorns alimentaris. Un euro suposa un centímetre de la cursa per aquesta causa.

A més, la campanya també preveu que per cada producte comprat els clients obtindran un número per un sorteig que es farà el 10 de gener d'un bolso solidari.

La línia de moda Sayan, que compta una botiga al carrer Santa Maria de la ciutat i una a Barcelona, té com a dissenyadora Soledad Álvarez, filla de la dissenyadora espanyola Purificación Garcia.



  • Comparteix:

COMENTARIS

I no seria millor que en lloc de fer aquestes campanyes, durant tot l'any oferissin roba de totes les talles? No estic dins de la franja d'edat que, en principi pot caure en aquests transtorns, però entrar en una botiga seva i veure coses que mai et podràs posar per més que t'agradin... potser et fa prendre camins "errats"

Gausac. Enviat el 12/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.