Quiosc.cat busca lectors en català a Sant Cugat


  • Comparteix:

Carpa del Quiosc.cat

Carpa del Quiosc.cat

El Quiosc.cat arriba aquest dilluns a l'establiment d'Abacus a Sant Cugat per promocionar les publicacions en català. La mostra de revistes de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) exposarà durant tota la setmana més de 150 capçaleres de temàtiques diverses. Els visitants tindran descomptes i promocions en les subscripcions a les revistes que s'instal·laran a l'Espai Cultural de la cooperativa fins diumenge.

El Quiosc.cat és l'espai de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català que reuneix l'oferta actual d'informació en llengua catalana, tan generalista com especialitzada, que es difon arreu dels Països Catalans. L'objectiu de l'entitat és promocionar i difondre aquesta indústria, que compta amb més de 150 publicacions amb un fons superior als 10.000 exemplars a la venda.

Els santcugatencs que comprin o es facin subscriptors d'alguna revista de Quiosc.cat poden participar en el sorteig d'un lot gastronòmic. La mostra es podrà visitar des d'aquest dilluns i fins diumenge, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues del migdia, i de dos quarts de cinc de la tarda a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.