Els usuaris de FGC consideren abusiu l'increment de les tarifes


Temes relacionats

La T-10 de transport públic costarà gairebé un 2% més l'any vinent (15/des/09)


  • Comparteix:

Els usuaris de transport públic de la ciutat consultats per Cugat.cat consideren desmesurat l'augment de tarifes previst per l'any vinent. Els qui utilitzen a diari el transport públic s'han mostrat indignats i consideren que aquesta no és la manera de promoure l'ús del transport públic. Els bitllets i targetes multiviatge pujaran a partir de gener una mitjana d'un 2%, per sobre de la previsió de l'IPC de l'any vinent.

Aquestes són algunes de les opinions dels usuaris sobre la pujada de preus aprovada per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM).

Usuaris

Els estudiants hem de fer servir el tren cada dia. / És un inconvenient en aquests moments. / És massa perquè depenc del transport públic.



Amb els nous preus, el bitllet senzill d'una zona passarà a costar 1,40 euros mentre que el de dues zones s'enfila fins els 2,10 euros. La T-10 d'una zona tindrà un preu de 7,85 euros i al de dues zones de 15,70 euros.

Tot i el lleuger descens de les últimes dades de l'IPC, sobretot en el sector dels transports, els experts preveuen un repunt de cara l'any vinent de l'índex que marca l'augment de preus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.