Es mantenen el preu i les vendes d'aliments típics nadalencs, segons comerciants i compradors


  • Comparteix:

Els comerciants del Mercat Pere San no han notat una davallada de les vendes per aquestes dates, tot i la crisi. Segons els compradors, els productes típics nadalencs com el pollastre de pagès i el dolços han mantingut el seu preu, a excepció d'algunes fruites, el marisc i alguns tipus de peix.

La cama de xai i el pollastre de pagès competeixen en popularitat en les paradetes especialitzades en carn del Mercat de Pere San. El pollastre de pagès també és un dels aliments amb més sortida de cara al Nadal. Entre els productes de peixateria, hi destaquen les vendes de lluç, rap i marisc, tot i la lleugera pujada dels seus preus.

Els compradors consultats per Cugat.cat expliquen el seu menú nadalenc.

Compradors

Cama de porc i pica-pica. / Caldo i peix. / Gambes amb cava i tall rodó amb bolets. El dia de sant Esteve menjarem entremesos.



Els comerciants afirmen que es manté el preu dels productes nadalencs. Tot i això, el rap, el cabrit i fruites com el meló i el raïm han vist incrementat lleugerament el seu cost.


Ho expliquen els comerciants consultats per Cugat.cat

Comerciants

Els preus es mantenen, excepte el rap / El raïm ha pujat. / Els productes del forn de pa s'han mantingut iguals. / Els preus dels nostres productes es mantenen des de fa tres anys.



Tot i la conjuntura actual, bona part dels santcugatencs opta pels productes frescos en detriment dels congelats.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.