Les fires d'artesania no aconsegueixen l'afluència esperada

En total Sant Cugat ha comptat amb més de 80 paradetes

Societat

Publicat el 19/des/09 per Cristina Solias

L'artesania ha guarnit els carrers de Sant Cugat i Valldoreix durant aquest dissabte. El tèxtil, la bijuteria i els aliments tradicionals han estat els productes estrella de les fires artesanals que han tingut lloc a la plaça de Quatre Cantons, a la plaça del Rei i a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix. Tot i la manca d'afluència d'aquesta primera jornada marcada pel fred, els comerciants confien en una millora de les vendes durant la resta del cap de setmana. Mira el reportatge a Cugat tv

La vintena de paradetes establertes a Quatre Cantons han estat les més visitades pels santcugatencs. Els comerciants instal·lats en aquesta zona han destacat l'exclusivitat dels seus productes respecte els que ofereixen els botiguers de l'eix comercial.

Artesans

Són fetes amb les mans i amb molta paciència i dedicació. / És feina que fem amb les nostres mans. / Cada peça és única i no hi ha dues d'iguals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'afluència no ha estat tan constant a la fira d'artesania de la plaça del Rei que, tot i així, ha acollit el major nombre de paradetes, amb gairebé una cinquantena. L'ambientació dels estands i del vestuari dels comerciants en l'edat mitjana ha estat l'encant particular d'aquesta fira que ha reivindicat un any més el seu trasllat a la plaça d'Octavià.

El fred però, ha estat encara més present a la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix on la majoria de comerciants han lamentat la coincidència de la seva fira amb les que s'han exposat a Sant Cugat cosa que, asseguren, els ha fet disminuir les visites de santcugatencs.

Artesans

No està massa animat a causa del fred i de la coincidència amb la fira de Sant Cugat. / Si hi ha fira a Sant Cugat la gent no ve. / No hi ha massa gent perquè també hi ha fira a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Les tres fires artesanals s'allargaran durant tot el cap de setmana.