Sant Cugat, entre els municipis amb un nivell d'aigua que supera els límits de contaminació establerts


  • Comparteix:

3.000 santcugatencs han begut aquesta aigua al 2008

3.000 santcugatencs han begut aquesta aigua al 2008

L'Agència de Protecció de la Salut admet que Sant Cugat supera els límits de contaminació legals de l'aigua però assegura que no suposa cap risc per la població. Les dades, referents al 2008, situen Sant Cugat com el tercer municipi amb un nivell més alt de trihalometans, un dels principals contaminants l'aigua.

Un total d'11 municipis han rebut aigua que supera els límits de contaminació establerts legalment al llarg del 2008. Sant Cugat se situa al tercer lloc de la llista amb 3.000 persones afectades. Tot i això, la cap de divisió d'objectius i programes de l'Agència de Protecció de la Salut, Esther Bigas, ha volgut deixar clar a Cugat.cat que la ingesta d'aquesta aigua no suposa cap perill per a la salut.

Esther Bigas

S'hauria de consumir aigua a uns nivells molt alts perquè acabi repercutint en la salut. Creiem que no hi ha cap risc.









Bigas ha remarcat que a l'informe podrien haver-se vist alterats els nivells de trihalometans per la sequera del 2008 ja que aquest és un component que varia en funció de factors externs.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Esther Bigas, se le tendria que caer la cara de verguenza por decir que se tendria que consumir grandes cantidades de agua para que fuera perjudicial. Lo que tiene que hacer es mejorar la calidad del agua para que sea acorde a los impuestos que pagamos, ya que pagamos para que el agua sea totalmente inocua.

Andres. Enviat el 21/des/09


Sorea a de pagar 15 millones al ayuntamiento por equivocaciones que deben ser una mayor facturacion a los usuarios (el dinero igual deberia ir al usuario y no al ayuntamiento), y ademas de cobrar de mas ofrece una de las peores aguas que hay, vulnerando la legislación. Cuando se junta un mal servicio publico vulnerando la legalidad sanitaria con un 15 millones de euros cobrados de mas, la verdad es que no da que pensar muy bien por los gestores de dichos servicios

increible. Enviat el 21/des/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.